Ποιοί Είμαστε

Εταιρικό προφίλ

Η κατασκευαστική εταιρία Σταμάτης Χαιδάς Αγγελής-Μποζίκας Ο.Ε ιδρύθηκε το 2007  ως ακολουθία της οικογενειακής επιχείρησης  Χ. Μποζίκας –Ν. Χαιδάς Ο.Ε που δραστηριοποιούταν  στον χώρο της κατασκευής από το 1982 με πάνω από 500 διαμερίσματα και μονοκατοικίες στην Αττική Ζάκυνθο, Φθιώτιδα, καθώς πολλά κτίρια γραφείων και καταστημάτων. στο διάστημα λειτουργίας της…Η εταιρία  Σταμάτης Χαιδάς – Αγγελής Μποζίκας Ο.Ε έχει ήδη στο ενεργητικό της πολλές κατασκευές σε σύντομο χρονικό διάστημα δείχνοντας την δυναμική της.

Στρατηγική

Στόχος της Σταμάτης Χαιδάς Αγγελής Μποζίκας Ο.Ε είναι η παράδοση διαμερισμάτων, καταστημάτων , γραφείων με άρτια κατασκευή, λειτουργικότητα,  σαφή προσπάθεια ένταξης των κατασκευών στο περιβάλλον χώρο, στις απαιτήσεις της ζωής και της εποχής ,σεβασμό στους οικοδομικούς κανονισμούς και στους ηθικούς κώδικες των ανθρώπινων σχέσεων.

 

Μέλλον

Η εταιρία έχει παρελθόν αλλά στόχος της είναι το μέλλον. Με βελτίωση της ποιότητας κατασκευής,. Παρακολουθεί τις εξελίξεις στον χώρο των υλικών  και του τρόπου κατασκευής κρίνοντας βέβαια και  το οικονομικό κομμάτι να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του πελάτη. Παρατηρεί τις αλλαγές στην κατασκευή που αφορούν  τις επιπτώσεις στο  περιβάλλον, καθώς και στη  βελτίωση  της παροχής υπηρεσιών της για ικανοποίηση των πελατών της αλλά και προσωπική της.

 

Σιγουριά.

Η Σταμάτης Χαιδάς Αγγελής Μποζίκας Ο.Ε επιμένει πάντα στην ηθική και στόχος της  εκτός  της φερεγγυότητας είναι η ικανοποίηση των πελατών της και το αίσθημα δικαιοσύνης μετά το πέρας της συνεργασίας.